dilluns, 18 de maig del 2015

SOCIETAT de CUINA CLANDESTINA

Hola!
Feia molt de temps que no publicava al blog, però és que he estat molt enfeinada i no tenia temps. Han passat moltes coses des de l'últim post!

Per començar, ja tenim botiga física de Mrs. Cloe, estem a l'Avinguda Europa, número 50 de Llançà.
Fem Tallers, tenim botiga d'estris i ingredients de pastisseria creativa i, per descomptat, allà elaborem els nostres dolços i pastissos personalitzats.

I no per manca de feina, ara tinc nou projecte! I és que feia molt de temps que Mrs. Cloe em coïa al cap, i això fa que la llista d'idees per la botiga sigui llaaaaaarrrggaaaaaa.

Avui us presento la PRIMERA SOCIETAT de CUINA CLANDESTINA a l'Alt Empordà. Molts de vosaltres, potser, haureu sentit a parlar del Club Clandestine Cake del Regne Unit. Si no és el cas, aquí us deixo un enllaç perquè li feu un cop d'ull. http://clandestinecakeclub.co.uk/
Bàsicament, es tracta d'un grup de persones que es reuneixen, clandestinament, per compartir els seus pastissos. 

Doncs bé, la idea és fer un grup semblant, tot i que això de limitar-ho als pastissos em sembla una mica avorrit. Per tant, al club es podran presentar tant pastissos com qualsevol altre dolç, postre o tapa salada.
Només serem un grup de persones unides per una mateixa passió: LA CUINA

No cal tenir experiència, no cal pagar cap taxa per participar, només tenir ganes d'ensenyar el que saps fer entre fogons i d'aprendre noves tècniques, i de conèixer altres persones amb la teva mateixa afició i perquè no, fer nous amics.
Si ets dels que es passa el dia penjant fotos de plats i postres al facebook o dels que comparteixen contínuament webs de cuina, aquest és el teu club!

Requisits i Condicions:

* Que t'agradi la cuina i estiguis obert a conèixer noves experiències i gent nova.

* Cada membre del Club haurà de disposar d'un carnet de membre (que es podrà recollir a la botiga de Mrs.Cloe) i que té un cost únic de  2€.



* Cada vegada que el Club es reuneixi, els seus membres hauran de dur un postre, un pastís, un dolç o una tapa a la reunió del club, perquè tots puguin tastar la seves elaboracions. Generalment, hi haurà un tema al voltant del qual es prepararan els plats, ja us aniré avançant sobre això a mesura que us inscriviu.

* Cada membre podrà dur 1 persona acompanyant a les reunions del club (només el membre del club haurà de dur l'elaboració culinària, l'acompanyant no).

* Per formar part del club no has de ser major d'edat ni ser dona! Qualsevol pot formar part del club, només cal que tinguis més de 12 anys i ganes de cuinar i aprendre.

* Totes les reunions del club tindran lloc en espais públics o en cases pròpies: parcs, cafeteries, bars, platja, gelateries... En el cas dels bars, cafeteries, etc. es parlarà amb l'amo de la possibilitat de dur els nostres plats i degustar-los al lloc. L'avantatge per l'empresari és el consum de begudes que tots els membres hauran de fer. En el cas d'un espai com la platja, el parc o la casa d'un particular, un membre es farà càrrec de les begudes i la resta hauran d'abonar el preu acordat.

* Les reunions tindran lloc 1 vegada cada 2 mesos. A través del whatssap avisaré del dia i l'hora, però només la nit abans es notificarà el lloc. D'aquesta manera garantim la clandestinitat i perquè no, també la diversió!

* Tota persona participant, ha de comprometre's dur la seva recepta per escrit si no la coneix de memòria, per tal de transmetre-la als membres interessats. Es recomana que tots els membres duguin llibreta i bolígraf per anotar-les.

* A facebook, obriré una pàgina exclusiva pels membres del club. A través d'ella, només els membres podran: 
                       - Consultar receptes i penjar les pròpies
                       - Participar de Reptes Culinaris que es penjaran cada mes.
                       - Vendre estris de Segona Mà de Cuina i Reposteria als altres membres del Club.
                       - Estar sempre en contacte, en una gran família culinària.
                       - Aclarir dubtes sobre cuina.
                       - Penjar fotos de les pròpies creacions.
                       - Estar al dia de fires, descomptes i novetats culinàries.

Per més informació i inscripcions escriviu un e-mail a info.mrscloe@gmail.com , o bé veniu a veure'm a la botiga! 

La SOCIETAT de CUINA CLANDESTINA (SCC) t'espera! Apunta't!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips